Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Drift/VedlikeholdDrift/Vedlikehold Gå til GöteborgGöteborg

Ventilationstekniker sökes till Caverion i Göteborg!

Är du nyutexaminerad inom ventilationsteknik? Är du kommunikativ och en kreativ problemlösare? Vill du jobba på ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Se hit!

Søk på jobben
Vi på StudentConsulting söker nu en ventilationstekniker till vår kund Caverion och deras enhet Managed Services på AstraZeneca i Mölndal. Caverion är ett modernt europeiskt företag med 15.000 anställda i 10 länder. Företagets verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Managed Services har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, och VS.

Som ventilationstekniker på Caverion med inriktning ventilation arbetar du med service, underhåll, felsökning samt reparation inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverkar vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.

I rollen ingår även:
- Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
- Uppföljning och återrapportering
- Planering av eget arbete
- Utföra tekniska serviceuppdrag

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning direkt hos Caverion. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är generellt förlagda kontorstid måndag till fredag.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som:
- Har teknisk utbildning inom exempelvis VVS, fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift

Det är meriterande med erfarenhet inom mekaniskt arbete, mindre montage och/eller om du tidigare tolkat ritningar.

Som person är det viktigt att du är serviceminded, en kreativ problemlösare och tycker om kundkontakt. Vidare är du engagerad och kan jobb både självständigt och i team med dina kollegor.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Fakta om jobben
Jobb-ID51243
Antall plasser1 stk.
Publisert18 nov 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriDrift/Vedlikehold

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se