Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Kundeservice/ButikkKundeservice/Butikk Gå til GöteborgGöteborg

Vi söker Administratör till Primär!

Trivs du med ett varierande arbete? Gillar du att ta egna initiativ och lära dig nya saker? Då har vi jobbet för dig!

Søk på jobben
Primär Fastighetsförvaltning är ett privatägt företag specialiserat på Facility Management och deras specialistområden är fastighetsförvaltning, fastighetsservice, lokalvård och arbetsplatsservice. Bolaget har funnits sedan 1987 och har verksamhet i större delen av Sverige. Som serviceföretag är medarbetarna den viktigaste tillgången av dem alla och de månar om att vara en attraktiv arbetsgivare. Därtill befinner de sig i en spännande fas med stort fokus på tillväxt.

I rollen som Administratör kommer du arbeta både med administrativa uppgifter vilket kan vara allt ifrån inköp av kontorsmaterial, gods-/posthantering, allmänna kontorsgöromål till fakturering eller andra typer av administrativa uppgifter som underlättar för resten av verksamheten. I denna rollen kommer du även arbeta med kundtjänst. Du tar emot samtal både internt och från kunder via telefon och mail. Även en del receptionsarbete där du möter kunder förekommer i form av att ta emot besökare samt hantering av post och paket.
Du kommer att arbeta tillsammans med resten av teamet för att säkerställa att de som hör av sig till kundtjänst får en så bra upplevelse som möjligt.

Du kommer att arbeta heltid på vardagar mellan 07-16.

För rätt person finns det stora möjligheter att växa i rollen och få mer ansvar som teamledare.


Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person och du blir anställd direkt av Primär.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som är lösningsorienterad, service minded och effektiv. Du är dessutom stresstålig och lättlärt!

Vi tror denna rollen passar dig som trivs med administrativa uppgifter, är öppen för förändringar och vill ta nästa kliv och utvecklas i din karriär.

Du är van att ha kundkontakt och att arbeta strukturerat. Därtill har/är du:

• Flexibel
• Erfarenhet av service eller kundtjänst
• Gymnasieexamen
• God datorvana
• Svenska och engelska i tal och skrift


Fakta om jobben
Jobb-ID59682
Antall plasser1 stk.
Publisert11 okt 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriKundeservice/Butikk

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se