Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til GöteborgGöteborg

Vi söker dig som gillar ett fysiskt och varierande arbete!

Vill du arbeta på en arbetsplats där du varje dag bidrar till ett bättre samhälle? Har du hög arbetskapacitet, är serviceminded och ansvarstagande? Då har du hittat rätt!

Søk på jobben
ör Ragn-Sells räkning söker vi nu dig som vill jobba som miljöarbetare och är en driven person som trivs med att arbeta självständigt. Som miljöarbetare hos Ragn-Sells kommer du bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. Du kommer att arbeta med att hantera råvaror inne i Göteborgs innerstad framförallt men kan även förekomma uppdrag i Mölndal, Allum och Frölunda.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på arbetsställe men till stor del bestå av att vara behjälplig med återvinningen, så att exempelvis glas, metall och brännbart blir rätt sorterat.

Uppdraget är på heltid och arbetstiderna kommer främst att vara 07-16. Ena uppdraget startar 6 december och det andra efter årsskiftet.

Uppdraget innebär att du är anställd av StudentConsulting och arbetar ute hos Ragn-Sells med möjlighet för övertag efter 6 månader.

Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag.

Dette søker vi etter:

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet som miljöarbetare. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.


För att vara aktuell för tjänsten så ser vi gärna att du:
- Är flexibel, seviceminded, har god organisationsförmåga och är noggrann.
- Är du engagerad och ansvarsfull
- Har hög arbetskapacitet och är inte rädd för att hugga i.
- Behärskar svenska väl i tal och skrift
- Har en god fysik
- Har körkort klass B

Meriterande om du har truckkort och även om du har erfarenhet av service, lokalvård eller miljöarbete.


Fakta om jobben
Jobb-ID60430
Antall plasser2 stk.
Publisert18 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider07-16
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se