Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til IT/DataIT/Data Gå til GöteborgGöteborg

Webbutvecklare till Investis Digital!

Har du erfarenhet av webbutveckling? Har du dessutom ett stort intresse för digitala kommunikationstjänster? Se då hit!

Søk på jobben
Just nu söker vi på StudentConsulting en Webbutvecklare till Investis Digital! Investis Digital är specialister på digital företags- och investerarkommunikation. Investis Digital är ett internationellt företag som utvecklat och driver webbplatser för över 2 000 börsnoterade företag i Europa och Nordamerika. Inom koncernen finns över 550 kommunikationsspecialister på deras kontor i Göteborg, Helsingfors, London, Bristol, New York, Phoenix och Vadodara, Indien. I Sverige arbetar Investis Digital med över 120 stora och välkända börsnoterade företag på NASDAQ Stockholm.

Då Investis Digital stadigt utökar antalet kunder och projekt letar dom nu efter en ny kollega som vill vara med och underhålla samt vidareutveckla deras digitala tjänster gentemot nuvarande och blivande kunder.

Ditt huvudsakliga arbete kommer att bestå utav att underhålla tjänster på webb för Investis Digitals kunder, nya såväl som befintliga. På sikt kan det även komma att inkludera att bygga och vidareutveckla dessa tjänster. Denna servicetjänst kräver att du är självgående då mycket arbete utförs individuellt. Du kommer arbeta tillsammans med deras service- och supportansvariga i Göteborg.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Investis Digital. Tjänsten är på heltid och planerar att starta enligt överenskommelse.

Dette søker vi etter:

För att vara aktuell för den här tjänsten ser vi att du:

· Är väl bevandrad inom webbutveckling med PHP, JavaScript samt HTML/CSS
· Erfarenhet av blogg- och innehållshanteringssystemet Drupal
· Kan kommunicera på engelska och svenska i både tal och skrift

Det är även meriterande om du:

· Är kunnig inom Drupal då detta är Invesits Digitals primära plattform
· Har en teoretisk utbildning inom IT, dock kan ett gediget intresse och erfarenhet väga upp för detta

Investis Digital är ett härligt och prestigelöst gäng på 16 personer i Göteborg som alla hjälper varandra när det behövs och har roligt tillsammans. Positivt och inspirerande är också deras täta dialog med så många kompetenta och trevliga kollegor runt om i världen.

Passar ovan på dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Fakta om jobben
Jobb-ID59628
Antall plasser1 stk.
Publisert7 okt 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriIT/Data

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se