Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til HR, PersonaleHR, Personale Gå til HelsingborgHelsingborg

Affärsfokuserad rekryterare sökes till StudentConsulting i Helsingborg!

Brinner du för att hitta rätt person till rätt tjänst, i rätt tid. Drivs du av högt tempo, struktur och service. Söker du ett arbete med varierande uppgifter där du hela tiden utvecklas, då har vi jobbet för dig!

Søk på jobben
I rollen som rekryterare hos oss på StudentConsulting Helsingborg är dina övergripande ansvarsområden:

Rekrytering: Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen vilket innebär ett säkerställande av en grundligt utförd kravprofil ifrån kunden, annonsutformning, telefonintervjuer, personliga djupintervjuer, tester, videopresentationer och presentation till kund. Du har hela tiden riktlinjer att gå efter och deadlines att hålla.

Administration: Du är strukturen bakom uppdragen. Du arbetar administrativt med schemaläggning, avropshantering, konsultvård, konsultdokumentation, avvikelsehantering, frånvaro- och semesterhantering, dokumentation kring arbetsmiljö, aktivitetsregistrering, hantering av arbetsrättsliga frågor, merförsäljning mm.

Service: Allt du gör handlar om en hög grad av service, att överträffa de förväntningar som finns hos våra kandidater, konsulter och kunder. Du hjälper till med problem som kan uppstå. Du stöttar och ger förslag på lösningar. Du svarar på frågor och guidar rätt. Du är tillgänglig för beställningar. Du är konsultens primära kontaktperson så det är viktigt att vara nåbar och duktig på att återkoppla. Varje individ är unik vilket ställer höga krav på att vi är flexibla och enkelt kan anpassa oss.

I rollen som rekryterare är du ansvarig för att hitta nya vägar för att finna de starkaste kandidaterna. Det hör till din uppgift att kartlägga marknaden och analysera vilka kanaler som skall nyttjas för bästa resultat.

Arbetstider: Mån-Fre 08.00-17.00

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som har en akademisk examen inom Personal och Arbetsliv eller liknande, gärna med inriktning arbetsrätt. Du har 1-2 års erfarenhet inom Personal/Rekrytering och du är nu redo för nästa steg. Har du erfarenhet av rekrytering- och bemanningsbranschen sedan tidigare är detta extra meriterande.

Vi tror att du är en ambitiös person med skinn på näsan. Du har god förståelse för arbetsrätt och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo, korta beslutsvägar och varierande arbetsuppgifter. Då arbetet är av administrativ karaktär ställer det krav på struktur. Du är spindeln i nätet. Du trivs med att planera/organisera och arbetar gärna proaktivt när tillfälle ges. Du vill uträtta något, och du ger dig aldrig.

För att bli en duktig rekryterare och för att trivas hos oss är det viktigt att du är målinriktad, social och lösningsorienterad. Du är påläst och lyhörd för de utmaningar du ställs inför. Du är en människokännare som är duktig på att bygga upp och förvalta relationer.

Som person sprider du glädje och har ett positivt förhållningssätt. Du är en lojal och ärlig person med stort engagemang för uppgiften.

Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan!. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID74640
Antall plasser1 stk.
Publisert12 feb 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeIntern jobb
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
ArbeidstiderMåndag-Fredag 08.00-17.00
Lønn-
FørerkortkravB
YrkeskategoriHR, Personale

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com