Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ProduksjonProduksjon Gå til HelsingborgHelsingborg

Deltidsarbetare sökes på kvällstid för ett städuppdrag inom produktion.

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och letar efter extrajobb vid sidan av som städare på kvällstid? Är du prestigelös, flexibel och noggrann? Då har vi tjänsten för dig!

Søk på jobben
Vår kunds produktion är belägen i Helsingborg och är en stor aktör inom livsmedelsbranschen. Arbetsuppgifterna består av att städa produktionen på kvällen då det är produktionsstopp.

Arbetstiderna är varierande men stängt på söndagar. Vanligtvis börjar man 18.00-23.00. Du ska kunna arbeta minst 4 kvällar i veckan. Du kommer ingå i ett team som tillsammans hjälps åt att städa produktionen efter stängning.

Till denna tjänst söker vi dig som är student sysselsättning och vill jobba extra, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande och studerar minst i 50% studietakt. Då vi strävar efter att ha långsiktiga samarbeten med alla våra konsulter ser vi gärna att du har minst ett år kvar på dina studier då vi önskar erbjuda extrajobb under resterande studietid som är kvar.

För den här tjänsten anställs du av StudentConsulting men arbetar ute hos kunden som konsult. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten beräknas starta då vi hittat rätt kandidater, så tveka inte att söka redan idag!

Dette søker vi etter:

StudentConsulting söker dig som är snabb, noggrann och effektiv i ditt arbete. Du ska ha förmåga samt trivas med att arbeta med rutinmässiga och monotona arbetsuppgifter. Det krävs att du är väldigt flexibel, då du måste kunna hoppa in med kort varsel vid behov och utbokning på pass kan ske samma dag. Under sommaren är dock behovet stort och det är därför ett krav på att man är tillgänglig samt villig att arbeta mer då.


Fakta om jobben
Jobb-ID41802
Antall plasser3 stk.
Publisert17 okt 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbJa
Arbeidstider18-23
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriProduksjon

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se