Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ProduksjonProduksjon Gå til HelsingborgHelsingborg

Erfaren däckmontör på heltid sökes till kund i Helsingborg

Har du tidigare erfarenhet som däckmontör? Är du en stresstålig, nyfiken och arbetsvillig person som är på jakt efter en heltidstjänst? Tveka då inte att söka redan idag!

Søk på jobben
Just nu letar vår kund i Helsingborg efter en ny stjärna som är villig att ge sitt allt. Tjänsten är på heltid och har arbetstider förlagda 8-17, 7-16 eller 9-18 måndag till fredag. Under högsäsong kan arbetsveckor på 6 dagar förekomma.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som är en erfaren däckmontör med vana för montering och balansering. Det krävs även att du är öppensinnad och inte rädd för att prova nya maskiner etc. Som person är du försiktig, noggrann och kan leverera högsta kvalitet under stress. Centralt är även att du är en samarbetsvillig lagspelare som alltid gör sitt yttersta! Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att mecka.

Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd som konsult till vår kund. Tjänsten varar under högsäsongen i höst, men för rätt person finns goda möjligheter att tas över av kunden för fortsatt anställning.

Krav på B körkort.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, intervjuer sker löpande.


Fakta om jobben
Jobb-ID50114
Antall plasser1 stk.
Publisert4 sep 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriProduksjon

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se