Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ØkonomiØkonomi Gå til HelsingborgHelsingborg

Självgående ekonom sökes på 70% till välkänt företag i Helsingborg

Är du en strukturerad och självgående person med utbildning inom ekonomi? Har du lätt för att lära dig nya system och trivs med att arbeta administrativt? Är du flexibel i ditt sätt att arbeta och kan ta dig an varierande arbetsuppgifter?

Søk på jobben
Just nu söker vi en ekonom för ett vikariat på 3 månader med chans till förlängning. Tjänsten är på 70% med start 2 december. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt någon tidigare erfarenhet av en liknande roll. Arbetsuppgifter för tjänsten omfattar bland annat:
- Löpande bokföring
- Kontering
- Bokningar i system
- Attestering av fakturor
- Hantering av fordringar
- Löpande arbete med kundprocessen
- Analys av statistiska uträkningar

Dette søker vi etter:

Som person trivs du med att arbeta självständigt och har lätt för att lära dig nya system. Vi ser även att du är strukturerad och detaljorienterad i ditt arbete. I denna roll är det vidare centralt att du är flexibel och arbetar för att stötta teamet vid bokslutet. Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd till vår kund.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag!


Fakta om jobben
Jobb-ID51004
Antall plasser1 stk.
Publisert1 nov 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriØkonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se