Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Managment/LedelseManagment/Ledelse Gå til HelsingborgHelsingborg

Spännande Karriärmöjlighet i Helsingborg!

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av StudentConsulting, en ledande aktör inom bemanning och rekrytering? Just nu söker vi en passionerad Kundansvarig som vill vara med och bygga långsiktiga partnerskap till våra kunder!

Søk på jobben
Som Kundansvarig på StudentConsulting kommer du att vara en del av ett framgångsrikt och växande team där din professionella utveckling är i fokus. Vi tror på att ge våra medarbetare möjlighet att växa och blomstra genom utmanande och meningsfulla arbetsuppgifter. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där kreativitet och nytänkande uppmuntras.

Som Kundansvarig kommer du att ha en nyckelroll i att skapa och utveckla långsiktiga affärsrelationer med våra kunder i Helsingborgsområdet. Du kommer att vara ansvarig för att förstå kundens behov och leverera skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

Kundrelationer: Bygga och bibehålla starka relationer med befintliga och potentiella kunder genom att förstå deras affärsbehov och leverera högkvalitativa tjänster. Du arbetar med löpande avstämning på plats ute hos dina kunder, prognos och budgethantering, KPI-uppfyllnad, problemlösning, resultatplan/orderboksförflyttning samt att säkerställa lönsam tillväxt.

Affärsutveckling: Identifikation av nya affärsmöjligheter och utveckling av strategier för att expandera vår närvaro på marknaden. Marknadskartläggning, prospektering, sociala medier samt att utveckla kontaktnät.

Rekrytering och Bemanning: Ansvarig för rekryteringsprocessen från början till slut, inklusive urval, intervjuer och matchning av kandidater till kundens behov. Du arbetar efter uppsatta deadlines.

Ledarskap: Du är chef över dina konsulter. Uppgifterna innefattar bland annat anställning, uppföljning, avveckling av konsulter. Löpande närvaro ute hos dina kunder, arbetsrätt, löpande administration, KPI-uppfyllnad, lön- och fakturahantering, Sjukhantering och planering samt genomföradne av konsultaktiviteter.

Teamarbete: Du samarbetar nära med vårt interna team för att säkerställa en smidig och effektiv leverans. Löpande avstämning, delegering, prioritering, leverans och ett säkerställande av god arbetsmiljö, både mot konsult och kollega.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom personal, försäljning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och kundhantering, gärna inom bemannings- eller rekryteringsbranschen. Du har förmåga att bygga starka och långsiktiga affärsrelationer. Du är driven och självgående, med en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vidare har du utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att anpassa dig till olika situationer.


Du kommer själv att planera och styra din tid och dina aktiviteter så det är en förutsättning att du trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Andra viktiga egenskaper är bland annat att du har förmågan att kombinera en hög kvalitativ nivå i ditt arbete med att arbeta effektivt. Detta ställer krav på stresstålighet. Du kan agera, prioriterar och leverera resultat över förväntan. Vi tror också att du har en väl utvecklad admnistrativ förmåga. Detta då du dagligen dokumenterar aktiviteter, skriver avtal, gör lönsamhetskalkyler, analyser, beräkningar och andra administrativa uppgifter.


Vi ser att du som söker har B-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag i Nordvästra Skåne.

Är det kanske dig vi letar efter? Passa då på att söka tjänsten redan idag. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta gärna Affärschef Jennie Lindholm på telefonnummer: 0702-74 32 17

Välkommen med din ansökan!

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID74671
Antall plasser1 stk.
Publisert13 feb 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeIntern jobb
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravB
YrkeskategoriManagment/Ledelse

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com