Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til HelsingborgHelsingborg

Studerar du på distans och vill arbeta extra som terminalarbetare?

Trivs du med att jobba fysiskt och i högt tempo? Vill du jobba på en stor terminal?

Søk på jobben
Just nu söker vi studenter för ett långsiktigt uppdrag på terminal i Helsingborg. Vi söker därför dig som studerar och har minst 1 år kvar av dina studier. Alternativt en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra.

Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat och driftigt team av både företagsanställda samt våra egna konsulter. Sammanhållningen är en primär del i arbetet och man har alla möjligheter att utvecklas.

Vår kund är ett stort och välkänt företag inom speditionsbranschen, som hela tiden växer och expanderar. Dina arbetsuppgifter i teamet kommer bestå av lossning samt sortering av paket. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl. 15-19.00 med ett krav på att du ska kunna arbeta minst 3 eftermiddagar i veckan. Under sommaren går behovet upp och vi ser därför att du kan ställa upp på fler än ordinarie timmar under dessa månader.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig med eller utan erfarenhet inom lager/terminal. Du som person är flexibel, kan hantera ett fysiskt krävande jobb och är effektiv i hur du lägger upp dina arbetsuppgifter. Truckkort är meriterande men inget krav. Vi lägger istället stor vikt vid personlig lämplighet samt en vilja och ett driv till att utföra ett bra arbete.

Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav.


Låter arbetsuppgifterna intressant? Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka detta jobb redan idag


Fakta om jobben
Jobb-ID47811
Antall plasser2 stk.
Publisert23 sep 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeRekruttering
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se