Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til HvidovreHvidovre

Flytteassistenter søges til projekter i København og Aarhus

Vi søger lige nu vikarer til tilkaldefunktion som flytteassistent på vegne af vores samarbejdspartnere. Som tilkaldevikar vil du blive tilbudt vagter hos hos vores kunder på flytteprojekter i København eller Århus.

Søk på jobben
Mangler du ekstra timer på deltidsniveau? Som tilkaldevikar vil du have adgang til et fleksibel kalendersystem, hvor vi vil forsøge at matche din tilgængelighed med vagter løbende.

Jobbet går ud på, at nedpakke IT-udstyr på kontorarbejdspladser. Den første dag vil vagten gå med nedpakning, og på anden dag vil du skulle pakke kontorudstyret ud igen i det nye kontorfaciliteter - vi ser derfor gerne at du har mulighed for at træde til på begge vagter på gældende projekter. Vagterne lægger typisk fra torsdag til søndag fordelt i tidsrummet 08.00-23.00, der er derfor en god chance for at få kørt nogle timer igennem. Projektet vil starte ud, med en grundig præsentation af dagens forløb - så du ved præcis hvad din opgave er. Du vil opleve at blive tildelt et stort ansvar, og det forventes at du er med til at give en professionel og effektiv indsats på vegne af vores kunde.

Opgaverne vil primært være nedpakning og opkobling af IT-udstyr til kontorarbejdspladser, og der vil derfor ikke være tunge løft. Det er ligeledes ikke et krav at du har sikkerhedssko.

Du vil få aftensmad på vagten, men vi anbefaler at du medbringer mad og drikke efter eget behov.

Dette søker vi etter:

Vi ser gerne, at du kan begå dig i engelsk eller dansk på et niveau, hvor du kan tage imod instrukser fra supervisoren der vil være tilstede på dagen. Derudover søger vi dig, der trives med fysiske arbejdsopgaver, og kan give en indsats der hvor det forventes. Det forventes at du er mødestabil, og tager ansvar for den vagt du bliver tildelt. Det forventes, at alle flytteassistenter arbejder til opgaven er færdig. Der aflønnes efter det antal timer, du arbejder.

Vi søger dig der kan træde til med forholdsvis kort varsel, og gerne vil arbejde i weekenden. Du vil være i tæt dialog med StudentConsulting, og vi forventer derfor at du vil opdatere din tilgængelighed ugentligt, så vi ved hvornår vi kan booke dig på vagter.

Står du i en situation hvor du kan træde til i et job som dette?
Søg jobbet igennem dette link og vedhæft dit CV. Skriv gerne hvilken by du kan tage vagter i.

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt os endelig for direkte spørgsmål til jobbet.


Fakta om jobben
Jobb-ID52005
Antall plasser4 stk.
Publisert17 jan 2020
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk