Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ØkonomiØkonomi Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Codan søger erfarne rådgivere

Erfaren forsikringssælger - eller ønsket om at blive det? Kig med her!

Søk på jobben
CODAN HAR FOKUS PÅ SERVICE, RÅDGIVNING & SALG
Du kender måske allerede rollen som forsikringssælger eller har erfaring som mødebooker, telefonsælger og lign. men nu er du på udgik efter nye udfordringer. Hos Codan er din opgave at arbejde med opsøgende salg af vores forsikringer ved at kontakte potentielle og eksisterende privatkunder via telefon. Du skal bestræbe dig på at yde nordens bedste kundeservice og lytte til kundens behov så du kan guide dem i deres valg af forsikringer. Hos os får du en grundig introduktion til vores produkter som første del af din ansættelse.

Vi kan tilbyde dig
- En attraktiv løn
- Aftentillæg
- Præstationsbonus uden loft
- God Pension

Vi gør meget ud af at skabe gode forhold for vores medarbejdere og derfor tilbydes du også en sund frokostordning, fitnesscenter, en aktiv sports- og eventforening samt mange sociale aktiviteter.

Rent faglig ønsker vi at udfordre dig og gøre dig til en del af vores team. Vi er i teamet meget stolte over kvaliteten i vores produkter og de muligheder man har hos os. Hvis du derfor er et godt match, kan du fortsætte din udvikling og karriere hos os som fx assurandør eller erhvervsrådgiver.

Dette søker vi etter:

Dig som har høje ambitioner for dig selv og dit job.

Du er den helt rette til jobbet, hvis du trives i et konkurrenceorienteret fællesskab og har både kundetilfredshed og salgsmål i fokus. Vi søger dig som har erfaring med opsøgende salg, telemarketing eller mødebooking. Vigtigst er, at du brænder for at yde professionel rådgivning, der centrerer sig om kundens forsikringsbehov.

Du bliver ansat på try´n´hire-kontrakt gennem StudentConsulting, men målet er, at du efter din prøveperiode bliver ansat på fast kontrakt hos Codan.

Bemærk at vi i rekrutteringsprocessen anvender test og vil foretage et baggrundstjek.

StudentConsulting indkalder løbende kandidater til samtaler, så send allerede din ansøgning i dag! Der er opstart 2. januar 2020.


Fakta om jobben
Jobb-ID50538
Antall plasser3 stk.
Publisert1 okt 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdatomandag 02 desember
SommerjobbNei
ArbeidstiderMandag til torsdag i tidsrummet 12-20 og fredag 10-17.30. I oplæringsperioden vil arbejdstiden ligge fra 08-16
LønnTimeløn + bonus
Førerkortkrav-
YrkeskategoriØkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk