Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Kundeservice/ButikkKundeservice/Butikk Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Kunderådgiver til Webhelp

Har du et skarpt og erfarent servicegen og trives med hjemmearbejde? Vil du bidrage til visionen om at levere uforglemmelige menneskelige oplevelser til nutidens digitale verden i en innovativ IT-virksomhed? Så har vi den rette stilling til dig!

Søk på jobben
Webhelp søger motiverede og erfarne medarbejdere, der søger et langsigtet job med interessante udviklingsmuligheder indenfor kunderådgivning og rejsebranchen.

Jobbet omhandler kundesupport af forretningsrejsende før, under og efter afrejse. Du vil besvare henvendelser relateret til regler i forbindelse med afbestilling og ændring af rejser i back office systemet Amadeus. Derudover indebærer jobbet at udføre diverse administrative opgaver såsom at notere og registrere relevante informationer.

Wephelp kan være med til at kickstarte din karriere og tilbyder:
- En attraktiv fast løn med mulighed for bonus
- Ekstra bonus i form af en pengekonto, du kan bruge til at rejse for hvert år!
- Arbejdsudstyr, så du kan arbejde optimalt fra dit helt eget hjemmekontor
- Gode udviklingsmuligheder i jobbet og virksomheden
- At blive en del af en virksomhed, der investerer i at opbygge et fantastisk arbejdsmiljø med henblik
på at forstærke trivsel blandt medarbejderne

Dette søker vi etter:

Du vil karakterisere dig selv som en person, der kan arbejde selvstændigt såvel som i teams, har fantastiske kommunikationsevner og besidder et positivt mindset.

Derudover forventer vi at:
- Du har mindst en gymnasial uddannelse eller er tilsvarende
- Har erfaring fra en kundeservicerolle – optimalt set fra rejsebranchen
- Har nemt ved at sætte sig ind i nye IT-systemer (og gerne kendskab til IATA og/eller Amadeus)
- Har stærke verbale- såvel som skriftlige kompetencer på dansk og engelsk

Det praktiske:
Der vil være opstart d. 11. juli og oplæringsperioden foregår i 12 uger fra mandag til fredag i almindelige kontortider. Herefter vil der være et løbende vagtrul, hvoraf vagterne fordeler sig mellem kl. 08:00-20:00 på alle dage. De første 3 måneder af ansættelsen, er der ikke mulighed for at afholde ferie, da det er essentielt at du får en god start i din nye stilling og opbygger en god forståelse for arbejdsopgaverne.

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så søg jobbet i dag, da vi indkalder til samtale løbende. Vi ser frem til at høre fra dig!

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID64325
Antall plasser4 stk.
Publisert25 mai 2022
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdatomandag 11 juli
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriKundeservice/Butikk

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk