Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til SalgSalg Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Salgskonsulent/Account Manager

Er du nysgerrig på rekrutteringsbranchen og sulten på nye eventyr? Vi søger en ny kollega, som elsker at sælge, og som har lyst til at udvikle og vækste StudentConsulting i Danmark.

Søk på jobben
ACCOUNT MANAGEMENT, FORRETNINGSUDVIKLING OG SALG

Du vil blive en del af vores nordiske vikar- og rekrutteringsbureau, som er drevet af stort engagement og en mission om at skabe jobs for unge. Fra vores kontor i hjertet af København vil du arbejde med at udvide StudentConsultings kundeportefølje og styrke vores brand i Danmark. Dette indebærer en hverdag fyldt med kundemøder og kundekontakt, hvor du får rig mulighed for at sætte din forretningsforståelse og veludviklede salgskompetencer i spil.

Som salgskonsulent bliver dine vigtigste opgaver at udvikle vores forretning ved at:
- Afholde møder med potentielle nye kunder
- Præsentere løsningsforslag for potentielle nye kunder på baggrund af en grundig behovsanalyse
- Udarbejde salgsmateriale, tilbud og kontrakter
- Sikre en god opstart for vores nye kunder i tæt dialog med rekrutteringsteamet
- Drifte og udvikle egne kunder

Vores mødebookere hjælper dig med at få møder i kalenderen, men det forventes også, at du selv booker nogle af dine møder. Du vil i høj grad arbejde selvstændigt, men hvis du er på farten, er hjælp og sparring fra dine kolleger blot et telefonopkald eller en mail væk.

Dette søker vi etter:

DU VIL SÆTTE DIT PRÆG PÅ STUDENTCONSULTINGS FREMTID I DANMARK

Hos StudentConsulting åbner du døren til en virksomhed i udvikling og vækst, men vi har brug for din energi og personlige præg for at sikre vores ambitiøse vækstmål. For at få succes i rollen er det vigtigt, at du trives med en stor kontaktflade og forstår værdien af langvarige relationer. Samtidig bliver du en del af et præstationsbaseret miljø, hvorfor det er en klar fordel, hvis du er resultatorienteret, og motiveres af at nå egne og teamets mål. Desuden vil du passe godt i rollen hvis du:

- Har erfaring med salg
- Har en akademisk uddannelse
- Er kommunikativ stærk både skriftligt og mundtligt
- Er god til at indgå konstruktivt i teamarbejde

Vi sikrer, at du får en grundig oplæring i vikar- og rekrutteringsbranchen og du vil desuden blive tilknyttet vores nordiske salgsorganisation, så du løbende får relevant uddannelse og coaching.

OM REKRUTTERINGSPROCESSEN OG ANSÆTTELSE
I håbet om at kunne forudsige om vi er hinandens rette match, vil vi bede dig om at gennemføre en arbejdspersonlighedstest, som kan fortælle os, hvad der motiverer dig i et arbejde.
Bemærk at vi også gennemfører et baggrundcheck, som blandt andet involverer, at vi indhenter referencer.

Når rekrutteringsprocessen er slut venter der dig en fast ansættelse på fuldtid og en spændende fremtid i vores voksende organisation.


Fakta om jobben
Jobb-ID51523
Antall plasser2 stk.
Publisert6 des 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeIntern jobb
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
ArbeidstiderAlm. kontoråbningstider
LønnEfter kvalifikationer
Førerkortkrav-
YrkeskategoriSalg

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi søger næsten hele tiden nye kolleger, der vil bidrage til vores team, og der findes en masse forskellige udfordrende og interessante stillinger i vores virksomhed. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk