Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Drift/VedlikeholdDrift/Vedlikehold Gå til LandskronaLandskrona

Lösningsorienterad skifttekniker sökes till uppdrag i Landskrona

Har du ett tekniskt intresse och söker nya utmaningar? Med rätt utbildning och/eller erfarenhet samt ett starkt kvalitetsfokus kan du vara helt rätt person!

Søk på jobben
Som skifttekniker omfattar dina främsta arbetsuppgifter avhjälpande såväl som förebyggande underhåll av maskinerna. Du arbetar tätt ihop med produktionen för att lösa eventuella problem samt arbeta proaktivt för att undvika problem och öka effektiviteten. Arbetsuppgifter omfattar bland annat följande:
- Avhjälpande samt förebyggande underhåll
- Felsökningar
- Byta samt reparera delar av maskinerna
- Daglig kontakt med övrig produktionspersonal

I rollen kommer du arbeta 5-skift således är vi positivt inställda till om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i skift och är flexibel.

Dette søker vi etter:

Du kommer ingå i ett härligt team med högt tempo och ha varierande arbetsdagar. För att lyckas i rollen ser vi att du har en gymnasial utbildning inom el/automation/mekanik och/eller flerårig praktisk erfarenhet av att reparera och underhålla maskiner. Vi ser även att besitter du el-kompetens samt har el-behörighet. Som person är du en noggrann och självständig problemlösare som även arbetar väl i samarbete med andra. Du värdesätter hög kvalitet söker ständig förbättring. Vidare uttrycker du dig väl i både svenska och engelska. Du är även lättlärd, har god datorvana och kan tillgodogöra dig teknisk dokumentation. Truckkort är meriterande men inget krav.

Låter det som att det är dig vi söker? Då hoppas vi att du ansöker redan idag då urval och intervjuer sker löpande.


Fakta om jobben
Jobb-ID50687
Antall plasser1 stk.
Publisert11 okt 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriDrift/Vedlikehold

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se