Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til LinköpingLinköping

C-chaufför sökes för heltidsuppdrag – Omgående start

Vi på Student Consulting har fått äran att hjälpa till med C-chaufförer till Nordens ledande företag inom logistiklösningar. Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär. Är du den vi söker?

Søk på jobben
Om jobbet:
Arbetsuppgifterna består av att leverera gods till kunder i Linköping med omnejd. Du kommer att utgå från Linköping och köra ut paket till kunder, privatpersoner men även paketboxar enligt den rutten som du blir tilldelad.
Hos oss är du anställd som konsult och är uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och innefattar heltid med start omgående fram till slutet av augusti.

Dette søker vi etter:

Detta söker vi:
Vi söker dig som är passionerad, har bra kommunikationsförmåga, gillar att leverera kvalitetsservice och göra varje leverans till en positiv upplevelse för våra kunder. Du ska vara ansvarstagande och pålitligt med en stark arbetsmoral och förmågan att arbeta självständigt med högt tempo. Om du har en stark drivkraft och är redo att växa tillsammans med oss, är du den vi letar efter!

Krav för tjänsten:
• C-behörighet
• Giltigt YKB
• Du ska vara ostraffad, utdrag från belastningsregistret kommer att förekomma för tjänsten.
• God kommunikationsförmåga i det svenska språket

Meriterande:
• Om du har ADR
• Truckkort
• Tidigare erfarenhet av arbete inom transportyrket


Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök tjänsten redan nu då rekrytering sker löpande.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75983
Antall plasser2 stk.
Publisert29 apr 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdato-
SommerjobbJa
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravC
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com