Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til LinköpingLinköping

Nu söker vi studenter som vill jobba som budbilsförare!

Nu söker vi chaufförer som vill jobba extra på kvällar för utkörning! Och kanske vill säkra sommarjobbet i sommar. Då gäller heltid fast dagskörningar.

Søk på jobben
Du kommer att köra i Linköping och arbetstiderna är kvällarna 16:15-20:15 måndag till fredag.
Kvällen startas på terminalen där man blir tilldelad en bur som man ska packa in i sin bil.
Sedan får man en telefon med GPS och så ska man åka ut och leverera paket till privat personer.


För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna jobba mellan 2-3 dagar i veckan. Du sätter din tillgänglighet själv och sedan blir du tilldelad pass. Det kommer förekomma fastställda pass och preliminära pass. Sommarjobbet kommer bli erbjuden till den personen som visar under tidens gång att den är mest lämpad för tjänsten. Ena tjänsten är vecka 23-30 den andra är veckan 26-30. Tiderna inför sommaren är vardagar 7-16.

Dette søker vi etter:

Arbetet kräver hög kvalitets- och servicekänsla. För att trivas i rollen ser vi att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt. Du behöver också vara flexibel då det kommer vara behov med kort varsel, du är samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
- B-Körkort
- Studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på 50 %
- Flytande svenska

Förutom B-körkort har du en hög servicekänsla och har vana utav att ge god service till kunden.

Det är meriterande för tjänsten om du har:
- Erfarenhet av budbildkörning

Du måste vara studerande med giltigt registeringsintyg eller ha en annan typ av sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten.

I samband med rekryteringen kommer vi begära belastningsregisterutdrag från polisen.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tycker du att det låter som ett intressant jobb? Sök då tjänsten redan idag! Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta under tiden.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75339
Antall plasser2 stk.
Publisert21 mar 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravB
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com