Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ØkonomiØkonomi Gå til LuleåLuleå

Ekonom/Ekonomiassistent – Semestervikariat

Trivs du att arbeta med andra människor, är du driven och har erfarenhet eller utbildning inom ekonomi? Kan du dessutom börja ganska omgående? Anmäl ditt intresse här!

Søk på jobben
I tjänsten som ekonomiassistent arbetar du med det dagliga arbetet av företagets kundreskontra, avstämning av dagskassor, kundtelefon & posthantering. Du är även ekonomiavdelningens ansikte utåt och ansvarar för kontakt med kollegor, kunder och leverantörer angående frågor kring dina ansvarsområden.

Arbetet men Kundreskontran innefattar:
• Inläsning av inbetalningsfiler
• Avstämningar och kontroll
• Påminnelsehantering

Tjänsten är belagd på 100% och sträcker sig från 17 juni - 16 augusti (V.25-33) Intro kommer att ske v25-26 med ordinarie personal.
Arbetstider 07-16, möjlighet till flexibel starttid. Det finns möjlighet att börja mellan 06,30 och 8,00 och då slutar man 9h senare (8h arbetsdag, 1h rast)

Du blir anställd av StudentConsulting och arbetar på uppdrag hos XL Bygg.

Dette søker vi etter:

Vi söker en person som har förmågan att lära sig snabbt, speciellt om Ifenix är ett system man tidigare inte arbetat i.
I rollen som Ekonom/Ekonomiassistent med ansvar för kundreskontran behöver man arbeta effektivt och noggrant samt vara bra på kundbemötande.

Meriterade är att man har erfarenhet av arbete med kundfakturor och bokföring eller att man har relevant utbildning och ett stort intresse av att lära och få praktisk erfarenhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Veronica Nylund via mail veronica.nylund@studentconsulting.com.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID76117
Antall plasser1 stk.
Publisert6 mai 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet11 dagar - 3 mån
Startdatomandag 17 juni
SommerjobbJa
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
StedLuleå
YrkeskategoriØkonomi

L-BYGG Stenvalls AB har 12 anläggningar i norra Sverige, från Kiruna i norr till Umeå i söder. Vi ingår i koncernen Stenvalls Trä som är ett familjeägt företag från Norrbotten. Verksamheten riktar sig mot proffskunder och privatkunder och erbjuder byggmaterial av hög kvalitet och ett kundanpassat sortiment. Ekonomi- & Marknadsavdelningen för företagets 12 anläggningar är stationerad i XL-BYGG Butiken på Bergnäset i Luleå. På denna avdelning arbetar 6st medarbetare. Affärssystemet företaget arbetar med är Ifenix.