Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Teknologi/IngeniørerTeknologi/Ingeniører Gå til LundLund

Kvalitetsingenjör inom Supply Chain till Axis Communications!

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom produktion? Söker du en nya utmaningar och vill arbeta på ett världsledande företag med öppen företagskultur? Då har vi tjänsten för dig!

Søk på jobben
Axis Communications AB
Nu söker vi en Supply Chain Quality Engineer (SCQE) till vårt Quality CLC team. På våra CLC (Configuration and Logistics Center) ansvarar vi för lagerhantering, produktion och distribution av Axis produkter till våra kunder över hela världen. Vi har 6 st CLC globalt; Lund, Budapest, Atlanta, Prag, Memphis och Bangkok. Varje CLC har en lokal kvalitetsorganisation som stöds och kontrolleras av SCQE. SCQE följer upp att processer och rutiner genomförs på ett korrekt sätt. Du kommer ingå i en grupp på totalt 12 personer varav 5 st SCQE. Gruppen är placerad på CLC1 i Lund och rapporterar till Supply Chain Quality Manager.

Som Supply Chain Quality Engineer kommer du att följa upp och analysera interna och externa kvalitetsavvikelser. Du kommer arbeta både med produkter och logistik kopplat till produkterna. Du utvecklar och förbättrar kontinuerligt processer och instruktioner samt koordinerar kvalitetsfrågor i gruppen och inom Axis. I rollen ingår även ett ansvar för att ta fram kvalitetsstatistik och att stödja CLC i kvalitetsfrågor. Du genomför undersökningar, leder och följer upp omarbetningar i produktionen, deltar i olika förbättringsprojekt och kommunicerar med leverantörer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som avser täcka en föräldraledighet, är du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till Axis i Lund. Tjänsten är planerad att starta den 1 februari 2020 och pågå t.om. sista september 2020. Dina arbetstider är kontorstider måndag-fredag.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som är prestigelös, öppen och driven som person. Du är noggrann och uppmärksam på detaljer i ditt arbete. Vi ser även att du är lösningsorienterad och har förmåga att fatta egna beslut. Då du kommer att arbeta tillsammans i grupp med övriga SCQE är det av stor vikt att du har bra samarbetsförmåga.

Du har goda kunskaper Excel och MS Office samt skriver och pratar flytande engelska och svenska. B–körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:
- Teknisk utbildning inom företrädesvis industriell ekonomi, maskinteknik med tyngd mot supply chain, eller jämförbar inriktning
- Erfarenhet av kvalitetsarbete i produktion
- Erfarenhet av förbättringsarbete
- Erfarenhet av arbete i något affärssystem - gärna IFS

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
I den här rekryteringsprocessen kommer vi arbeta med säkerhetsklass 3.


Fakta om jobben
Jobb-ID51165
Antall plasser1 stk.
Publisert12 nov 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdatomandag 03 februar
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
StedLund

Axis är ett Lundabaserat företag som är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.