Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til OmsorgOmsorg Gå til MalmöMalmö

Junior laboratorieassistent sökes till aromföretag i Malmö!

Vill du arbeta på ett spännande företag inom livsmedelstillverkning? Vår kunds verksamhet växer, och som en följd av detta söker vi nu en engagerad och skicklig medarbetare till deras laboratorium i Malmö.

Søk på jobben
Vi söker en laboratorieassistent för kunds räkning som kommer bli en del av verksamhetens utvecklingsavdelning, och kommer att jobba i ett team tillsammans med produktutvecklare, men även i samarbete med laboratoriet.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att blanda prover för utskick till kunder och för diverse tester, kalibrering av mätutrustning, mäta och föra in värden i databas, hålla i ordning arombibliotek och arkiv, se till så att råvaror och annat material finns tillgängligt på laboratoriet samt övrig support till utvecklings- och kontrollaboratorierna. Detta är alltså en assistentroll där man stöttar upp de andra i teamet.

Tjänsten är på vår kunds produktionsavdelning i Fosie, Malmö. Tjänsten är på heltid, mån-fre med start i april. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du bli anställd direkt av vår kund. Anställningen är en tillsvidareanställning.

Dette søker vi etter:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som laboratorieassistent, alternativt att du har en utbildning där du fått jobba praktisk i laboratoriemiljö.

Personliga kvalifikationer:
• Du har en god överblick och kan arbeta effektivt och systematiskt
• Du kan fokusera på dina uppgifter
• Du har god samarbetsförmåga
• Du ser rutinuppgifter som motiverande och roliga
• Du är mycket noggrann
• Du har ett lösningsorienterat arbetssätt.
• Du talar och skriver engelska flytande


Fakta om jobben
Jobb-ID56573
Antall plasser1 stk.
Publisert2 mar 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
StedMalmö
YrkeskategoriOmsorg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se