Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til OmsorgOmsorg Gå til MalmöMalmö

Labbassistenter sökes på heltid till Skånemejerier i Malmö!

Har du läst naturvetenskap på gymnasiet? Letar du efter nya möjligheter att utvecklas inom labbmiljön och trivs med ett högt arbetstempo? Se hit!

Søk på jobben
Vi söker nu nya labbassistenter på till spännande Skånemejerier i Malmö på heltid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av labb samt att vi förutsätter att du har drivet och intresset att lära dig vad arbetsrollen innebär. Det är även roll som innebär mycket ansvarstagande, utveckling samt ett högt tempo. Du kommer att få en gedigen upplärning på plats där du sätts in i både roll och arbetsuppgifter.

Som labbassistent kommer du framför allt arbeta med mikrobiologiskt- samt till viss del kemiskt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

- Bakteriologisk provtagning och odlingar
- Mätning av PH-halt
- Provtagning av fetthalter och protein
- Sensoriska prover och analys av mejeriprodukter
- Dokumentation
- Kontakt med olika avdelningar på företaget

Tjänsten är på heltid och sträcker sig från söndag – torsdag med arbetstiden 15-22.00 med start så snart vi har hittat rätt kandidat. Du kommer vara anställd som konsult hos Student Consulting och uthyrd till kund i Malmö. I dagsläget är tjänsten tänkt att löpa 3-6 månader fram, med chans för förlängning.

Dette søker vi etter:

* Du som är noggrann, samarbetsvillig och ansvarstagande
* Krav att du tycker om mjölk och syrade produkter då du kommer att genomföra sensoriska bedömningar.
* Du som vill ta möjligheten att få en fot in på ett av Sveriges största mejeriföretag
* Vi ser gärna att du studerat natur på gymnasiet där laboratorer förekommit eller att du arbetat med laboratorer.


Fakta om jobben
Jobb-ID59702
Antall plasser1 stk.
Publisert12 okt 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
StedMalmö
YrkeskategoriOmsorg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se