Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til SalgSalg Gå til MalmöMalmö

Regional affärsutvecklare sökes till Another Snus Factory

Vi söker dig med ett stort driv som har erfarenhet av försäljning och som är van att ta eget ansvar till Another Snus Factory med utgångspunkt i södra Sverige.

Søk på jobben
Another Snus Factory är ett bolag som präglas av entusiastisk nyfikenhet och ödmjuk vinnarinstinkt med ambitionen att vända upp och ner på allt. Vi söker nu regionala affärsutvecklare i södra Sverige som vill vara med och utveckla organisationen framåt och uppåt. Du kommer jobba från söder om Halmstad, Jönköping och snett ut till kusten söder om Kalmar. Som regional affärsutvecklare kommer du jobba självständigt med att sälja in företagets produkter till de viktigaste kunderna i regionerna. Du ska själv bygga kontakter och utifrån ett ramverk göra affärer.

Tjänsten är på heltid med flexibla arbetstider med start 1a februari 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt ute hos Another Snus Factory.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som är en ansvarstagande teamspelare som trivs med självständigt arbete. Du är resultat- och målinriktad och har ett entreprenöriellt driv. Som person trivs du i en kultur som präglas av en busig inställning och en kravbild som kräver att du utvecklas och tänjer din förmåga. Vi gissar att du tidigare har arbetat med försäljning med ett stort ansvar. Då du kommer hantera olika typer av kunder är det viktigt att du är anpassningsbar och har en hög social förmåga. Det är krav på B-körkort och du får tillgång till tjänstebil.


Fakta om jobben
Jobb-ID60431
Antall plasser1 stk.
Publisert18 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdatotirsdag 01 februar
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
StedMalmö
YrkeskategoriSalg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se