Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til SalgSalg Gå til MalmöMalmö

Säljare till TheFork i Malmö!

Är du en driven, resultatinriktad person med tidigare erfarenhet av att arbeta inom sälj eller restaurangbranschen? Då har vi tjänsten för dig!

Søk på jobben
TheFork är ledande bordsbokningssajt online för restauranger i Europa, Australien och Latinamerika och finns idag i över 22 länder jorden runt. De beskriver sig själva som en genuin urban restaurangguide och är sedan 2014 en del av TripAdvisor Media Group. Genom TheFork samt TripAdvisor, kan användare enkelt välja restaurang efter personliga preferenser, recensioner från tidigare besökare, live-uppdaterat antal besökare och direkt boka online. Från restaurangens sida kan TheFork tillgodose dem med en mjukvarulösning, TheFork Manager, som hjälper till att optimera reservationsarbetet, flödet av gäster samt att förbättra servicen och intäkterna.

TheFork vill inspirera och underlätta för människor att upptäcka, uppleva och dela mat. De arbetar efter värderingar som definierar deras verksamhet och hur de interagerar med sina kollegor, samarbetspartners, kunder och gemenskapen kring mat. De tror på att bygga ett diversifierat team för att vara en framgångsrik arbetsplats.

Som en del av det nordiska säljteamet kommer du vara ansvarig för att bygga ett nätverk i Malmö. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
- Hitta intressanta restauranger och proaktivt hålla kontakten och träffa restaurangägare. Ditt dagliga arbete kommer bestå av kalla samtal, spontana besök och förbokade möten för att presentera TheForks produkter och service.
- Vara ansvarig för att sälja TheForks produkter och tjänster, bland annat kampanjer, mjukvarusystem, bokningsprogram, utbildning och marknadslösningar.
- Hålla kontinuerlig kontakt med restaurangägarna för att hjälpa dom att hitta möjligheter, tillägg och förmåner i TheForks system och nätverk.
- Följa upp prospekt till dess att du ror affären i hamn.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd av företaget. Det är en heltidstjänst med flexibel arbetsplats och arbetstimmar.

Dette søker vi etter:

Detta söker vi:
- En självgående, resultatorienterad person som drivs av att nå och överträffa uppsatta mål.
- En kundorienterad person med ett starkt kommersiellt mindset som kan influera och engagera människor.
- En högpresterande, professionell person med erfarenhet av verksamhetsutveckling, gärna inom B2B och i restaurang- eller servicemiljö.
- En dynamisk person som är van vid att arbeta självständigt i en miljö med högt tempo och som har mycket god organiseringsförmåga.
- En nyfiken person som är villig att lära sig samt växa och förbättras tillsammans med företaget.
- Du ska vara flytande i tal och skrift i svenska och engelska.

Detta kan företaget erbjuda:
- Konkurrenskraftig lön och hög bonus
- Internationell arbetsmiljö
- Friskvårdsbidrag
- Flexibelt arbete på distans
- Transparant kommunikation med teamet
- Ett växande företag
m.m.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande.


Fakta om jobben
Jobb-ID60386
Antall plasser1 stk.
Publisert16 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
StedMalmö
YrkeskategoriSalg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se