Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til MalmöMalmö

Skjutstativtruckförare på heltid sökes!

Är du en duktig och noggrann truckförare som är redo att anta nya utmaningar till en utav våra stora kunder i Malmö? Då kan vi ha jobbet för just dig!

Søk på jobben
Till vår kund söker vi nu duktiga truckförare till vår kund som är placerad i Malmö. Du kommer tillsammans med ditt team arbeta på lagret där du både kommer köra skjutstativstruck och plocka större orders samt arbeta med orderplock av mindre orders. Arbetet är förlagt på tvåskift men dina huvudsakliga arbetstider kommer vara måndag-fredag 07:00-16:00. Tjänsten kommer starta omgående och du ska ha möjlighet att arbeta heltid långsiktigt. Under din anställningsperiod kommer du vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Dette søker vi etter:

För att trivas på arbetsplatsen tror vi att du är en riktig lagspelare som tycker om att ta ansvar. Du är noggrann men samtidigt effektiv, vi tror också att du har lätt för att ta instruktioner. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har truckkort A+B samt vana att köra skjutstativstruck (B3).

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök redan idag, vi arbetar löpande med både urval och intervjuer.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75709
Antall plasser1 stk.
Publisert15 apr 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstidermåndag-fredag 07.00-16.00
Lønnenligt avtal
Førerkortkrav-
StedMalmö
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com