Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Kundeservice/ButikkKundeservice/Butikk Gå til MalmöMalmö

Student sökes till arbete som administratör och skadereglerare i Malmö!

Är du student och intresserad av ett meriterande extrajobb som administratör och skadereglerare på ett av Sveriges största försäkringsföretag? Då kan du vara kandidaten vi söker!

Søk på jobben
Student Consulting söker nu en administratör och skadereglerare till en av våra kunder i Malmö. Företaget har idag ca 2 000 medarbetare på 30 orter. Vår kund erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare, exempelvis bilförsäkring, andra fordonsförsäkringar, hemförsäkring, gravidförsäkring samt sjuk- och olycksfallsförsäkring.

Arbetsuppgifterna kommer bestå av två delar:

Del 1: Du kommer inledningsvis att jobba som administratör och bevaka vår kunds stordatasystem gällande förfrågningar från olika aktörer. Arbetet kan också komma att innebära att vara behjälplig vid kopiering och scanning. Detta projekt planerar att slutföras under våren 2022.


Del 2: Under våren är sedan tanken att du ska läras upp för att kunna hantera skadeärenden kopplat till personskador. Detta arbete innebär att du kommer fastställa och reglera ersättning till kunder i enlighet med gällande lagstiftning (där skadeståndsrätten är i fokus), försäkringsvillkor och praxis. Kontakten med kunder sker främst genom inkommande samtal via telefon varför vi sätter stor vikt på din kommunikativa förmåga verbalt. Du kommer att läras upp på detta arbete inför sommarbehovet hos vår kund och eventuellt vidare behov till hösten och framåt.

För att lyckas i dessa roller så är det viktigt att du är noggrann och ansvarstagande.

Vad gäller det administrativa arbetet så är det väldigt viktigt att registreringen och dokumentationen är felfri. Du bör också trivas med stundtals monotont arbete och ha ett sinne för siffror.

I rollen som skadereglerare är det vidare viktigt att du trivs med kunddialog över telefon. Du arbetar nära gruppchefen som löpande ger dig feedback och man jobbar även med feedback kollegor emellan för att utveckla kundmötet, varandra och verksamheten. Din framgång i rollen bygger till väldigt stor del på eget engagemang, initiativ- och beslutsförmåga.

Arbetstiderna är oftast 08-16.30, men även halvdagar kan förekomma. Vi ser gärna att du kan jobba minst 16h/veckan. Personen vi söker ska kunna börja efter årsskiftet, från och med den 10 januari och jobba extra under terminerna och heltid över sommarmånaderna.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund under uppdragsperioden.

Dette søker vi etter:

• Vi söker dig som är student och är det minst 1,5 år framåt. Vi ser att du som söker tidigare har arbetat med service i högt tempo, gärna över telefon samt administration, gärna mot ekonomi.

• Kan bli upplärd för att jobba vid behov efter årsskiftet och sen arbeta upp emot heltid under sommaren 2022.


Vidare söker vi dig som är positiv, engagerad och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team mot högt uppsatta mål.

Krav för tjänsten är att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på svenska och engelska. Vi ser din kommunikativa förmåga som en självklarhet för rollen. Du är vidare noggrann och strukturerad som person. Meriterande för tjänsten är att du läser eller har läst kurser inom ekonomi.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, sök därför tjänsten redan idag!


Fakta om jobben
Jobb-ID60547
Antall plasser1 stk.
Publisert24 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
StedMalmö
YrkeskategoriKundeservice/Butikk

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se