Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Kundeservice/ButikkKundeservice/Butikk Gå til MalmöMalmö

Vi söker kundtjänstmedarbetare på heltid!

Är du en person som är driven, ambitiös och har en genuin vilja att ge bästa möjliga service till kunder? Då kan vi en tjänsten för dig!

Søk på jobben
Vår kund inom telekombranschen söker nu drivna medarbetare som vill arbeta i deras kundtjänstteam på heltid. Det är ett växande företag som har sitt kontor i centrala Malmö. De har en öppen och social arbetsplats där fokus ligger på att utveckla och ta till vara på alla medarbetare.

Som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga uppgifter att innefatta att ta emot inkommande samtal från privatkunder. Möjligheten att även stödja kunder via e-post och chatt kan komma att finnas framöver. Din primära målsättning kommer att vara att tillhandahålla utmärkt service och bistå kunderna utifrån deras individuella behov. För de som visar framfötterna öppnas även möjligheten att framöver arbeta inom teknisk support, felsökning och andra administrativa uppgifter relaterade till samtalshantering.

Anställningsgraden är 100% med start i början av juni. I denna roll kommer du bli direktanställd av vår kund. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider, måndag - fredag, där helgarbete kan förekomma.

Tjänsten kommer starta med en provanställning under 6 månader och därefter finns goda möjligheter till förlängning. Vår kund har sitt kontor i centrala Malmö och där kommer du arbeta i en händelserik atmosfär med stort fokus på kvalité, arbetsglädje och teamkänsla. I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna!

Dette søker vi etter:

- Du som gillar kundkontakt och att ge support
- Du som är driven, engagerad och målmedveten
- Du som letar efter en tjänst på heltid och vill utvecklas i arbetslivet
- Du som har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID76165
Antall plasser3 stk.
Publisert7 mai 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
StedMalmö
YrkeskategoriKundeservice/Butikk

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com