Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ØkonomiØkonomi Gå til MjölbyMjölby

Ekonomiassistent till Skänninge för sommarjobbet 2024

Är du en person som har utbildning eller erfarenhet inom ekonomiområdet och söker ett spännande jobb i ett stort bolag? Då kan vi ha sommarjobbet för 2024 här för dig.

Søk på jobben
Vi hjälper nu en av våra kunder att stärka upp deras ekonomiavdelning ytterligare med hjälp av 2 ekonomiassistenter. Vi söker efter två personer för sommaren därmed där det viktigaste för oss och vår kund är du som person då vi tycker det är viktigt att vi matchar i teamet och trivs med varandra. Kanske är du i utbildning nu eller har en avslutad utbildning med något års erfarenhet?

Företaget ligger i Skänninge och behöver hjälp med arbetsuppgifter inom:

- Leveranstörsreskontra
- Samma kravspecifikation
- uppföljning och registrering av fakturor
- Till viss del kontering
- Uppföljning av andra ekonomiska uppgifter

Perioden är i slutet av maj till början/mitten av augusti, möjligheten till förlängning kan finnas.

Dette søker vi etter:

jänsten är på heltid med omgående uppstart, den löper fram till slutet av augusti/september men det ser ut att finnas goda chanser till fortsatt förlängning efter det och potentiellt övertagande för rätt person.

Vi söker dig som finns tillgänglig för omgående uppstart och ser ett plus i kanten för dig som har tidigare erfarenhet inom ekonomiområdet men inte ett krav, du har som lägst en utbildning inom ekonomi på gymnasienivå. Det är viktigt att du har ett intresse för redovisning och ekonomi och är nyfiken på att lära dig mer. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta tillsammans med andra kollegor. Du som söker har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift och trivs med att vara kommunikativ i din arbetsroll och ha kontakt med andra anställda inom bolaget samt dess kunder.

Har du dessutom erfarenhet av redovisning och/eller Medius eller andra ekonomisystem och känner dig system van så ser vi det som ett plus i kanten men oavsett utbildning och erfarenhet så lär vi dig allt du behöver för att utföra jobbet bra och effektivt med god kvalité.

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75276
Antall plasser2 stk.
Publisert18 mar 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdatomandag 27 mai
SommerjobbJa
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriØkonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com