Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til HR, PersonaleHR, Personale Gå til NorrköpingNorrköping

Personaladministratör för långsiktigt extra arbete – Linköping/ Norrköping

Är du student och vill skapa dig erfarenhet och bidra till StudentConsultings ökande tillväxtresa? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Søk på jobben
Om jobbet
Vi på StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier på vårt huvudkontor i Norrköping. Som personaladministratör utgör du en viktig del av bolagets leveransavdelning. Ditt arbete handlar om att leverera en hög grad av service. Du kommer att hamna i ett team som är resultat fokuserat, som drivs av enkelhet och engagemang i sitt dagliga arbete. Du blir en del av ett härligt gäng kollegor som är mån om att sprida glädjen på arbetsplatsen.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som är resultatorienterad, självgående, initiativtagande och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är strukturerad och van vid att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i både tal och skrift.
Vidare är du lyhörd, har ett professionellt bemötande mot kandidater, konsulter och kunder. Ditt arbete består av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för både konsult, kandidat och kund att få en så positiv upplevelse som möjlig i rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifterna är bland annat
• Schemaläggning av konsulter
• Telefon och mailkontakt med konsulter och beställare
• Vara en del av våra rekryteringsprocesser i till exempel Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning. Du kommer eventuellt på sikt få ta egna intervjuer.

Detta är en timanställning. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierande kan behovet om hjälp variera från vecka till vecka. Vissa dagar kan du komma att behöva vara på plats hela dagar andra dagar kan det vara 2 timmar, så vi ser gärna att du är flexibel. För rätt person finns stora möjligheter att få ett utökat ansvar för våra rekryteringsprocesser. Vi söker därför dig som har ett stort intresse för rekrytering samt som söker en tjänst vid sidan av sina studier.

Krav
• Har en pågående utbildning inom HR, personalvetarprogrammet, beteendevetare eller liknande utbildning mot denna roll och vår bransch. Vi ser gärna att du som söker har läst minst 1 år av dina studier.

Meriterande
Vi ser det som meriterande ifall du har branschvana och har arbetat med detta sedan tidigare.

Tycker du att detta stämmer in på dig? Välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID76405
Antall plasser1 stk.
Publisert22 mai 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeIntern jobb
Varighet6 mån eller längre
Startdatosøndag 01 september
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriHR, Personale

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com