Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Teknologi/IngeniørerTeknologi/Ingeniører Gå til ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik

Vi söker produktionstekniker till Sanmina i Örnsköldsvik

I denna rekrytering sköter StudentConsulting urvalsprocessen och Sanmina ansvarar för anställningen.

Søk på jobben
Sanmina
Vi söker en produktionstekniker till Sanmina för ett kortare uppdrag på 6 månader, med chans till förlängning.
I och med att produktionstakten ökar har Sanmina behov av någon som kan fokusera på produktionsprocessen och arbeta med att optimera arbetssätt, layout, produktflöde och tillhörande logistik.

Du har ett tekniskt intresse och du brinner för att hitta effektiva lösningar. Sanmina erbjuder dig ett arbete med många spännande produkter och ny teknik.

Dette søker vi etter:

För att vara aktuell för tjänsten har du en teknisk högskoleutbildning och/eller erfarenhet från arbeta med processutveckling. Erfarenhet av Lean är även meriterande. Lämpliga inriktningar från utbildningen är: produktionsingenjör, industriell ekonomi eller maskin. Alternativt att du har en gymnasieingenjörsexamen samt flera års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Nyexaminerade är också av intresse. Krav ställs på goda kunskaper i svenska och engelska.

Start för tjänsten är enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.


Fakta om jobben
Jobb-ID51160
Antall plasser1 stk.
Publisert12 nov 2019
Siste søknadsfrist2 dager igjen
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider07:00 – 15:30 med flexmöjlighet.
Lønn-
Førerkortkrav-

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har cirka 45 000 anställda, varav ca 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.