Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til SalgSalg Gå til StockholmStockholm

Account manager/B2B-säljare till Upplevelseinstitutet!

Vill du gå till jobbet varje dag med känslan av att hjälpa varumärken, destinationer och evenemangsarrangörer att utveckla sin verksamhet och satsningar? Är du nyfiken, social och vågar ta nya kontakter kan du vara vår nya stjärna.

Søk på jobben
Som Account manager ansvarar du för din egen budget, självklart med stöd från dina erfarna kollegor. Du är med dina kunder i hela processen, vilket innebär att du kommer:
- Identifiera nya kunder
- Sälja in projekt och uppdrag
- Projektleda uppdrag
- Leverera och presentera för kund
- Följa upp och utveckla kundrelationer

Genom att arbeta nära kunden kommer du att bygga ett nätverk och en växande kundbas. Fördelen med att jobba hos oss är att det inte finns några begränsningar. Har du en idé om en ny produkt, eller helt nytt kundsegment? Jättebra, då kör vi! Rätt person kommer att utvecklas mycket hos oss och vi hoppas hitta en framtida stjärna som är ett av Upplevelseinstitutets ansikten utåt och driver företaget framåt.

Vi kan erbjuda dig:
- Stort eget ansvar men också stor frihet och flexibilitet att lägga upp och styra ditt eget arbete och din egen tid.
- Kollegor med lång erfarenhet från upplevelsebranschen.
- Stor möjlighet att utvecklas inom försäljning, men också inom sponsring, upplevelser, research, ledarskap och analys.
- En utvecklande miljö där du äger dina projekt med stora som små kunder och uppdrag.

Tjänsten är en direktrekrytering och inleds med en provanställning och kommer att tillsättas omgående med start under hösten 2021. Intervjuer är planerade att genomföras löpande, antingen digitalt via Teams eller fysiskt på vårt kontor på Södermalm.

Dette søker vi etter:

Du är nyutexaminerad från utbildning eller är i starten av din yrkesverksamma karriär. Det är meriterande om du har arbetat med försäljning tidigare. Du har goda kunskaper i Excel och PowerPoint. Du är en människoperson som älskar att skapa nya kontakter och lära känna människor, och kan ta ett helhetsgrepp om dina projekt och arbeta effektivt utan att ge avkall på kvalitet.

Du är en driven, målmedveten och självgående person som älskar att lära sig hur människor fungerar. En utåtriktad person som har en genuin vilja att förstå kundens utmaningar för att erbjuda de bästa lösningarna. Du är resultatorienterad och genuin, som brinner för att knyta kontakter, är prestigelös i ditt arbete där ett intresse för upplevelser i alla dess former är att föredra då du kommer arbeta nära idrottsevenemang, festivaler, destinationer etc. Vi behöver någon som älskar att åka på mästerskap och evenemang när vi behöver vara på plats i våra kundprojekt. En av grundbultarna i vår framgång är vår gemenskap och vårt prestigelösa sätt att vara och därför lägger vi i denna rekrytering stor vikt vid personlig lämplighet för rollen.


Mer om Upplevelseinstitutet
Upplevelseinstitutet är ett oberoende analys- & undersökningsföretag med specialistkompetens inom upplevelser. Våra tre affärsområden är Rättigheter & Evenemang, Destination & Turism samt Varumärken & Kommunikation. Vi är marknadsledande i Sverige på att mäta evenemangsupplevelser och analysera effekter av sponsorskap. Läs mer på www.upplevelseinstitutet.se


Fakta om jobben
Jobb-ID59749
Antall plasser1 stk.
Publisert14 okt 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriSalg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se