Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til AdministrasjonAdministrasjon Gå til StockholmStockholm

Administratör sökes för omgående start!

Är du en driven och strukturerad person? Har du erfarenhet av arbete inom administration? Då har vi jobbet för dig!

Søk på jobben
För vår kunds räkning söker vi nu efter en erfaren garantiadministratör. Företaget är ett världsledande bolag inom deras bransch som även bedriver forskning. De tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Som garantiadministratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:

• Hantering och genomgång av återförsäljarnas (ÅF) fakturor och garantianspråk, kontrollera timdebiteringar, restider, maskiner, installationsdatum, reservdelar löpande kontakt med ÅF som noterat ngt fel av ovan
• Backlogg, reservdelar som inte blivit skickade
• Godkänna återförsäljarnas anspråk enligt givna riktlinjer
• Notera alla garantianspråk + fakturanumret i vårt interna kundregister
• Rapportera garantianspråk till fabriken i Belgien
• Godkänna nya ÅF för garantianspråk
• Övrig administration kommer att förekomma gällande garantiärenden.

Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående och löper tillsvidare. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens kontor i Danderyd. Kontorstider och 37h arbetsvecka tillämpas.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet inom garantiadministration eller andra närliggande administrativa arbetsuppgifter. Vidare har du datavana/systemvana, ekonomiförståelse samt erfarenhet av Officepaketet. Det är mycket meriterande om du har kunskap i SAP. Du ska även kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Som person har du lätt för att ta ansvar och kan leda dig själv och din grupp. Vidare är du en initiativtagare, problemlösare och har ett sinne för siffror. Kunden ser även att du har god struktur, är noggrann och driven. Du ska kunna ta diskussioner och ha ”skinn på näsan”. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!


Fakta om jobben
Jobb-ID60531
Antall plasser1 stk.
Publisert23 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriAdministrasjon

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se