Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ØkonomiØkonomi Gå til StockholmStockholm

Ekonomiassistent sökes till Prodoc!

Är du strukturerad, villig att lära och ambitiös? Har du grundläggande kunskaper inom ekonomi och söker ett extrajobb? Då har vi deltidsuppdraget för dig!

Søk på jobben
Vi söker nu en studerande ekonomiassistent för vår kund Prodoc i Stockholm. Prodoc arbetar med moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik. De omsätter idag ca 220 miljoner om året och har ca 50 anställda med kontor och logistikcenter i Stockholm.
Du kommer att få arbeta med ett erfaret team och efter en ökad tillväxt behöver de nu stöttning med administrativa arbetsuppgifter. I rollen arbetar du primärt med arbetsuppgifter som:
- Hantera mailbox
- Leverantörsreskontra
- Lägga in och skapa ärenden i ärendehanteringssystem

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar ute hos Prodoc på deras kontor i Hägersten. Tjänsten är deltid på ca 20 h, 4–5 dagar i veckan med flexibilitet på arbetstider. Tjänsten förväntas tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat och pågår under 2 månader med chans till förlängning.

Dette søker vi etter:

För denna tjänst söker vi dig som studerar på minst 50% och har en gymnasieutbildning inom ekonomi. Du bör ha grundläggande ekonomisk kunskap för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom serviceyrke som butik eller hotell. Som person är du strukturerad, villig att lära, kommunikativ och ambitiös.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.


Fakta om jobben
Jobb-ID60529
Antall plasser1 stk.
Publisert23 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriØkonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se