Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til StockholmStockholm

Erfaren truckförare sökes på heltid till Kungsängen

Vill du få möjligheten att utveckla dina lagererfarenheter i en tjänst som tillåter varierande arbetsuppgifter i ett snabbt växande företag? Då har vi tjänsten för dig!

Søk på jobben
Vi söker för kunds räkning en erfaren truckförare och lagermedarbetare till Kungsängen på heltid. Som truckförare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team om 10 personer. Vår kund är ett stort och modernt livsmedelsföretag som ständigt växer och utvecklas.

Arbetsuppgifterna består bland annat av sedvanliga arbetsuppgifter inom lager, men även andra arbetsuppgifter förekommer, så som lastning och lossning av lastbilar och kontrollera gods, produktionsarbete samt orderhantering och orderadministrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är tänkt att starta omgående och löpa på tillsvidare. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, mellan 07.00 - 16.00, måndag – fredag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult möjlighet till övertag av vår kund. Rekryteringsprocessen sker löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Dette søker vi etter:

Krav för tjänsten:
- Minst 6 månaders erfarenhet av aktivt lagerarbete och truckkörning, med bland annat skjutstativstruck.
- God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.
- Truckbehörighet A 1-4 och B 1-4.
- God datorvana.
- Det är meriterande om du som sökande innehar körkort och tillgång till bil för smidigt att kunna ta sig till arbetsplatsen i Brunna.

För att lyckas i rollen som lagermedarbetare på detta uppdrag behöver du vara samarbetsvillig och inneha god kommunikationsförmåga. Du ska vara en person som arbetar med ett systematiskt tillvägagångssätt, det vill säga planerar i förtid och gör tydliga prioriteringar. Du behöver vara noggrann och en lagspelare, som har viljan att lära för att utvecklas på arbetsplatsen.


Fakta om jobben
Jobb-ID60579
Antall plasser1 stk.
Publisert25 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se