Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til StockholmStockholm

Exklusivt klädföretag söker extrapersonal till lager i Spånga

Är du studerande eller har ett annat arbete på minst 50%, är noggrann, kvalitetsmedveten och trivs att jobba fysiskt i ett högt tempo– då är detta tjänsten för dig!

Søk på jobben
Vi söker för vår kunds räkning studenter för lagerjobb i Spånga. Vår kund är ett välkänt företag som är verksamma inom klädbranschen. I rollen som lagermedarbetare kommer du att jobba med sedvanliga lageruppgifter inom orderpackning, orderplockning samt returhantering. Framåt kan även in- och utleverans bli aktuellt. Du kommer att arbeta mot att uppnå måltal och därmed är det viktigt att du är målmedveten.

Arbetstiderna är belagda främst måndag-fredag mellan kl. 7-16 men lördagar förekommer också. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig minst 2-3 vardagar/vecka. Då behovet är som störst måndagar och tisdagar är ett krav för tjänsten att du är tillgänglig minst en av dessa dagar varje vecka. Vi ser även att du kommer vara tillgänglig runt jul.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund.

Dette søker vi etter:

För att vara aktuell för tjänsten bör du uppfylla nedanstående krav.
- Du är studerande minst till juni 2022 eller har annan sysselsättning på minst 50%
- Kan arbeta minst 2-3 vardagar/vecka, även runt jul
- Tillgänglig antingen måndag eller tisdag varje vecka
- Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister. Notera att kontroll kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- God fysisk form då arbetet innebär att du kommer stå och vara i rörelse under hela arbetspasset.

- Meriterande med truckkort.

Vi söker dig som är effektiv och som motiveras av att arbeta i ett högt tempo utefter uppsatta mål. Vidare är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta. Du är van att arbeta fysiskt och ska vara initiativtagande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Låter tjänsten intressant - skicka in en ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!


Fakta om jobben
Jobb-ID59641
Antall plasser10 stk.
Publisert8 okt 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se