Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til HR, PersonaleHR, Personale Gå til StockholmStockholm

Extrajobb som bemanningskoordinator till Stockholm

Har du börjat studera på universitetet och söker ett meriterande, långsiktigt extrajobb? Vi söker en kommunikativ och lösningsorienterad bemanningskoordinator till Studentconsulting i Stockholm.

Søk på jobben
I tjänsten som bemanningskoordinator kommer du att assistera och stötta våra rekryterare i deras arbete. Tjänsten innebär mycket arbete med både telefon och dator/mail som arbetsredskap. Du kommer främst att arbeta med schemaläggning samt att hjälpa våra kunder med deras akuta personalbehov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
- Schemaläggning
- Telefonkontakt med konsulter och kunder
- Hjälpa kunderna med deras behov av personal, både med längre- och kort varsel
- Urval, intervjuer och referenssamtal
- Även andra kontorsuppgifter kan förekomma

Då våra kunder gör beställningar av personal tidiga morgnar söker vi dig som framförallt är tillgänglig att jobba från 06.30-12.00 måndagar-fredagar. Vi söker dig som kan jobba minst 3 pass i veckan. Det finns även möjlighet att jobba utöver dessa arbetstider då kontoret är öppet till 17.00, förutsatt att du som som söker uppnår dina tre förmiddagspass.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha ett roligt, utmanande och utvecklade extrajobb. Vi tror att du pluggar PA eller liknande och vill nu få in en fot i branschen. För att vara aktuell för tjänsten ska du studera på högskola eller universitet. För att vara aktuell ska du studera minst 1,5 år till. Om du har viss erfarenhet av liknande arbete sen innan ses det som meriterande, dock inget krav.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det vill vi att du också tycker är viktigt när du väljer oss. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Det är meriterande om du har B-körkort.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, tjänsten startar omgående. När du har gjort din ansökan ser vi gärna att du gör testerna på vår hemsida.


Fakta om jobben
Jobb-ID60486
Antall plasser1 stk.
Publisert22 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeIntern jobb
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravB
YrkeskategoriHR, Personale

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se