Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til StockholmStockholm

Flexibla studenter med truckkort sökes till terminal i Årstaberg!

För den här tjänsten söker vi dig som är studerande eller har ett arbete på minst 50% samt ha truckkort med behörighet A1-4 samt B1. Du ska vara noggrann, flexibel och arbetsvillig - stämmer detta in på dig kan du vara den vi söker!

Søk på jobben
I rollen som terminalarbetare kommer du utföra varierade arbetsuppgifter på terminalen. Du kommer jobba med att plocka både stora och små paket, köra truck och pallhantering. I terminalen kommer du kunna jobba på alla delar i ledet och därför är det viktigt att du är noggrann och har en god översiktsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är flexibel i din tillgänglighet och är tillgänglig för arbete 2-3 vardagar/vecka.

Arbetspassen är förlagda måndag till fredag, främst kvällstid men det kan även förekomma natt och morgon/dag pass.

Ta tillfället och sök direkt! I det här uppdraget kommer du få möjlighet att jobba inom ett mycket välkänt företag tillsammans med drivna och engagerade kollegor

Dette søker vi etter:

För att passa i den här rollen bör du uppfylla följande krav:

* Du har ett annat arbete eller studier på minst 50% och kunna visa intyg på det.
* Truckkort A1-4 + B1
* God fysisk form då det kan förekomma tunga lyft.
* Flexibilitet att arbeta alla tider på dygnet
* Godkänt belastningsregister


Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel, stark och arbetsvillig. Du tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete.

Vi kommer att begära polisregisterutdrag som en del av processen.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.


Fakta om jobben
Jobb-ID60300
Antall plasser4 stk.
Publisert12 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
ArbeidstiderVara tillgänglig minst tre vardagar i veckan, mån-fre. Arbetstider: Främst kvällen men mediterande om man kan vara flexibel och arbeta morgon och natt med.
Lønn149 kr/h.
FørerkortkravB
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se