Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til AdministrasjonAdministrasjon Gå til StockholmStockholm

Koordinator sökes för omgående start!

Är du en serviceinriktad och teknisk intresserad person? Vill du arbeta som reservdelskoordinator? Då har vi jobbet för dig!

Søk på jobben
För vår kunds räkning söker vi nu efter en reservdelskoordinator till deras team. Företaget är ett världsledande bolag inom deras bransch som även bedriver forskning. De tror på att våga leda marknaden och ständigt skapa nya, innovativa lösningar för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Detta är en ny roll som du kommer ha möjlighet att påverka utformningen av. Som reservdelskoordinator kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:

• Lägga reservdelsbeställningar i samråd med kunden och support-teknikerna
• Se över tillgängligheten för reservdelarna.
• Följa upp leveranser.
• Ansvara för deras lager i Europa gällande tillgänglighet och status kring reservdelar.
• Ansvara för att återkoppla till kunden vid eventuella förseningar.

Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående och löper tillsvidare. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens kontor i Danderyd. Kontorstider och 37h arbetsvecka tillämpas.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som är teknisk intresserad och har en vana av att använda telefon och mail som arbetsredskap. Det är mertiderande om du tidigare arbetat inom kyla och känner till kyltekniska termer. Vidare har du datavana/systemvana inom IT, du är van att navigera dig i ett flertal system samtidigt och erfarenhet av Officepaketet. Du ska även kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Som person är du noggrann, en problemlösare och serviceinriktad. Du är även handlingskraftig, tålmodig och pålitlig. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!


Fakta om jobben
Jobb-ID60533
Antall plasser1 stk.
Publisert23 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriAdministrasjon

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se