Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til AdministrasjonAdministrasjon Gå til StockholmStockholm

Logistiker sökes till Viva Wine & Spirits AB!

Är du redo för nästa steg i karriären? Motiveras du av en bred roll som innefattar mycket ansvar med många kontaktytor? Har du erfarenhet inom logistik och en förmåga att hitta kostnadseffektiva lösningar? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Søk på jobben
Vår kund Viva Wine Group består i Sverige av sex ägarledda och entreprenörsdrivna bolag som importerar vin från de flesta vinproducerande länderna i världen. Målsättningen är att leverera goda, hållbara och prisvärda viner till svenska folket. Viva Wine Group är den största leverantören av vin i Sverige till Systembolaget med en rad kända och egna varumärken i sortimentet.

Viva Wine Groups satsningar på hållbarhet genomsyrar även logistikavdelningens verksamhet. De väljer gärna likasinnade samarbetspartners inom lager, frakt och produktion för att kunna utveckla en effektiv och hållbar logistik. De prioriterar hållbara transporter med tåg och båt och kvarvarande utsläpp klimatkompenseras.

Läs gärna mer om företaget på https://www.vivagroup.se/.

För vår kunds räkning söker vi just nu en Logistiker som kommer att ingå i logistikavdelningen om nio medarbetare. Inom rollen finns det stora möjligheter till att bidra med specialkompetens och utvecklas inom området. Tjänsten erbjuder dig att få arbeta med en spännande produktportfölj inom vin med möjligheter att utveckla din expertis inom lagerstyrning och dryckeslogistik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

• Lagerstyrning och inköpsorderläggning
• Prognosarbete och orderplanering
• Fraktbokningar och transportbevakning
• Kontakt med externt lager
• Artikeluppläggning och artikelvård
• Granskning av inköps- och fraktfakturor

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Viva Wine & Spirits AB med kontor beläget i centrala Stockholm. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider måndag-fredag och tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat med hänsyn till uppsägningstid. Tjänsten är ett långsiktigt behov. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare Julia, på julia.edholm@studentconsulting.com.

Dette søker vi etter:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och utbildning inom logistik/supply chain, alternativt ekonomi. Du har en god förmåga att arbeta strukturerat och detaljfokuserat. Vidare ser vi gärna att du är sifferkunnig med en förmåga att hitta kostnadseffektiva lösningar. Då verksamheten är internationell så krävs det att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har arbetat inom Visma Business och har erfarenhet från verksamhet med lager eller inom dagligvaruhandeln. Det är meriterande om du har arbetat inom lagerstyrningssystemet AWR.

Som person är du en teamspelare som har lätt för att knyta kontakter samt prestigelös och proaktiv i ditt arbete. Du har en förmåga att kunna prioritera effektivt under tidspress. Vidare ser vi gärna att du är självgående, driven och prestigelös i ditt arbete. För att trivas i rollen ser vi gärna att du har ett vinintresse.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.


Fakta om jobben
Jobb-ID59678
Antall plasser1 stk.
Publisert11 okt 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriAdministrasjon

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se