Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til IT/DataIT/Data Gå til StockholmStockholm

Modernt IT-företag söker en Drifttekniker!

Har du ett stort teknikintresse? Vill du utveckla dina kunskaper inom nät, drift och konsulting? Då har vi tjänsten för dig!

Søk på jobben
Vi söker nu för kunds räkning en IT – intresserad person som vill arbeta som Drifttekniker. De arbetar med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Företaget erbjuder dig att starta och fortsätta din karriär i en miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter kan bland annat vara att arbeta med tekniker som:

- Molntjänster från Microsoft, Google och Amazon
- Lagringsystem
- Automatisering
- Drift och konsulting inom Windows, Linux och Mac
- Nätverk och säkerhet med Cisco, Unifi m.fl.
- Virtualisering med VMware, KVM och Xen

Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via kunden. Det kommer bli en gedigen introduktion och arbetstiderna kommer att vara kontorstider 08.00-17.00 måndag – fredag.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som har en kandidatexamen som högskoleingenjör, civilingenjör, datateknik eller annan teknisk utbildning. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet inom branschen eller arbetat inom service. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och räds inte för att ta egna beslut. Vi ser vidare att du är lösningsorienterad, har god kommunikativ förmåga och är stresstålig. Du ska ha god kunskap i att tala och skriva på svenska och engelska. Passar den här tjänsten för dig? Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Fakta om jobben
Jobb-ID60524
Antall plasser2 stk.
Publisert23 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriIT/Data

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se