Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til StockholmStockholm

Nattjobb som terminalarbetare på heltid i Veddesta!

Är du i behov av ett heltidsjobb men har svårt att få dagens timmar att räcka till? Se hit! Vi har ett nattjobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo.

Søk på jobben
Vi söker för tillfället terminalarbetare på heltid som vill jobba för en av våra kunder i Veddesta i Stockholm. Tjänsten är förlagd mellan 22 november - 15 januari. I arbetsuppgifterna ingår att sortera paket och gods på en terminal och därför krävs det att du är både snabb och noggrann i ditt arbetssätt.

Arbetspassen är förlagda mellan kl. 22.00-10.00 måndag-fredag med möjlighet till helgjobb. Vi ser helst att du bor i närheten av Veddesta och har tillgång till bil då möjligheten att åka kommunalt är begränsad nattetid.

Du kommer vara anställd via Student Consulting och jobbar som konsult ute på uppdraget. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dette søker vi etter:

Du är stark och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tänk även på att det är lite speciellt att jobba nätter i och med att man får en annan dygnsrytm. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du får inte heller ha något i ditt belastningsregister, detta kommer kontrolleras. Du ska vara tillgänglig på heltid 22 november - 15 januari.

Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Låter tjänsten intressant - skicka in en ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!


Fakta om jobben
Jobb-ID59646
Antall plasser12 stk.
Publisert8 okt 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet11 dagar - 3 mån
Startdatomandag 22 november
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se