Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til AdministrasjonAdministrasjon Gå til StockholmStockholm

Receptionist/kontorsansvarig på deltid sökes omgående!

Är du serviceminded, tycker om att organisera och har ett öga för det lilla extra? Tycker du om att ta initiativ och se till att alla trivs? Då har vi jobbet för dig!

Søk på jobben
Vill du vara en del av ett företag som värdesätter en kreativ och dynamisk arbetsmiljö samt ser vikten av att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv?
Xec Group AB söker för kunds räkning dig som vill arbeta som kontorsansvarig receptionist. Xecs kund är verksamma inom IT-branschen och har personal runt om i Norden. I denna roll kommer du sitta på Stockholmskontoret där deras kund nu söker en kontorsansvarig som ska arbeta 2-3 dagar/vecka. Kontoret är beläget i centrala Stockholm. Rollen är ett konsultuppdrag med start omgående där du kommer vara anställd av Xec Group AB men arbeta hos deras kund. Kontorstider tillämpas.

Dina huvudsakliga uppgifter går ut på att hålla kontoret representativt och trevligt, det innefattar bland annat:
- Beställa kontorsmaterial och fylla på där det behövs
- Beställa frukost, luncher, fika, mat, dryck och snacks till AWs samt styra upp och göra iordning
- Stötta i aktiviteter som Månadsmöten, BU möten, AWs, kundevent
- Beställning av distribution till nyanställda
- Ta emot besökare
- Ställa iordning rum för möten
- Samordna fotografering
- Beställa blommor när någon börjar, slutar eller annat
- Göra iordning nycklar till nyanställda
- Lägga in anställda i reseportale
- Hålla växeln uppdaterad med vilka som jobbar på företaget

Dette søker vi etter:

Då du är den första personen man möter söker vi dig som är serviceminded, tycker om att organisera och ser till så att alla trivs.
Du ser vad som behöver göras och gör det lilla extra och kommer med egna initiativ. Svenska och engelska är krav i både tal och skrift då kommunikation med kontoret och kollegorna i Finland är på engelska. Vidare är du van vid datorer och brinner för att ge förstklassig service till såväl interna som externa besökare.


Fakta om jobben
Jobb-ID59722
Antall plasser2 stk.
Publisert13 okt 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeRekruttering
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbJa
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravB
YrkeskategoriAdministrasjon

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se