Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ØkonomiØkonomi Gå til StockholmStockholm

Studerande ekonomiassistent sökes på heltid för kommande uppdrag!

Är du student på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett meriterande sommarjobb som ekonomiassistent? Är du noggrann, strukturerad och initiativtagande? Då kan du vara den vi söker!

Søk på jobben
I och med rådande läge med Covid-19 och dess påverkan på samhället är det viktigt att vi alla hjälps åt. Vi på StudentConsulting lägger nu all vår kraft på flexibel bemanning för att stötta upp samhället och affärs-Sverige med personal inom ekonomiområdet.

Därför söker vi dig som är student och vill arbeta som ekonomiassistent inför kommande sommarjobb, på såväl deltid som heltid. För respektive uppdrag kommer de ekonomirelaterade arbetsuppgifterna att variera.

Du kommer inom uppdragen att arbeta heltid eller deltid som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting och sitta hos våra kunder i Stockholm. Arbetstiderna kommer att variera beroende på uppdrag men är i första hand förlagda på vardagar, kontorstider, och kommer att pågå under juni – augusti 2020.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som är studerande på minst 50 % inom ekonomi, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent från sommarjobb eller extrajobb. Som person är du noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du är tydlig i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska såväl på engelska. Vidare har du en god datorvana och kunskap av Officepaketet, framförallt Excell.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan direkt. Våra rekryterare kommer att kontakta dig för mer information.

Rekryteringsprocessen kommer ske digitalt via telefon och skype. Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett intyg på att du studerar eller har ett annat jobb samt registrerar två referenser på din profil. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.


Fakta om jobben
Jobb-ID53568
Antall plasser1 stk.
Publisert27 apr 2020
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdatomandag 01 juni
SommerjobbJa
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriØkonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se