Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til StockholmStockholm

Truckförare sökes för välbetalt extrajobb

Nu söker vi truckförare på deltid till ett lager i Norrort. Vi söker dig som är studerande eller har ett arbete på minst 50%, vidare ska du även ha ett truckkort med behörighet A1-4 och gärna erfarenhet av att jobba på lager sedan tidigare.

Søk på jobben
I denna roll kommer du att utföra sedvanliga lageruppgifter såsom orderplock, plock och pack, lastning av pallar, samt truckkörning. Arbetet innebär en hel del tunga lyft och är fysiskt krävande, därför är det viktigt att du har god fysik och inte är rädd för att ta i. I denna roll arbetar man även efter högt uppsatta mål och coachas dagligen i utveckling, det är därför viktigt att man trivs i ett högt arbetstempo.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men kommer att vara uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är varierande mellan dag och kväll, söndagar kan även förekomma. För att vara aktuell för tjänsten måste du vara mycket flexibel i din tillgänglighet och kunna jobba minst 3 pass/vecka.

Ta tillfället att söka direkt! I det här uppdraget kommer du få möjlighet att jobba inom ett välkänt företag tillsammans med drivna och engagerade kollegor!

Dette søker vi etter:

För att passa i den här rollen bör du uppfylla följande krav:

- Ha ett annat arbete eller studier på minst 50% och kunna visa intyg på det
- Vara tillgänglig för arbete minst 3 pass i veckan
- Truckkort A1-4
- God fysisk form då arbetet innebär tunga lyft
- Flexibilitet att arbeta både morgon, dag och kväll
- Godkänt belastningsregister
- Bo i Norrort

Vi söker dig som är social och framåt samt stark och arbetsvillig. Då arbetet kan vara stressigt och monotont söker vi någon som är stresstålig och som trivs med monotona arbetsuppgifter. Viktigt även att du är noggrann och tycker om att arbeta självständigt samt tar eget ansvar i ditt arbete.

Vi kommer att begära polisregisterutdrag och utföra drogtest som en del av processen.

Vi jobbar löpande med intervjuer och urval, välkommen med din ansökan!


Fakta om jobben
Jobb-ID60507
Antall plasser15 stk.
Publisert22 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se