Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til SundsvallSundsvall

Serviceinriktad B-chaufför för sommaruppdrag på heltid!

För kunds räkning söker vi nu engagerad B-chaufför som brinner för kundmöten. Vår kund i Sundsvall erbjuder en visstidsanställning på heltid, med start i maj till och med vecka 31, med möjlighet till förlängning.

Søk på jobben
Som B-chaufför har du ansvar för din egen bil och säkerställer att den lastas med rätt sortiment för distribution till kunderna. Du är den direkta kontaktpunkten med våra kunder och ansvarar för att varorna når dem på bästa möjliga sätt. Det krävs en positiv och serviceinriktad attityd gentemot både kunder och kollegor. Vidare är det viktigt att du upprätthåller god ordning och reda samt visar omsorg om dina arbetsverktyg och omgivning. Tjänsten är säsongsbetonad och kräver att du kan hantera långa arbetsdagar med stresstålighet och självständighet för att möta kundernas behov.

Du förväntas kunna starta omgående eller enligt överenskommelse och tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är förlagda till vardagar 07.00- 16:30, men vi utgår från att du har en hög ansvarskänsla och inställningen och flexibiliteten att kunna stanna kvar tills jobbet är klart för dagen!

Dette søker vi etter:

Krav:
B-körkort
Positiv och tillmötesgående attityd
Förmåga att arbeta självständigt och i högt tempo
God fysisk kondition för att klara av arbete med tunga laster
Svenska i tal och skrift
Vill och kan jobba hela den aktuella perioden

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och att du får en visstidsanställning hos vår kund i Sundsvall. Vi jobbar med löpande urval och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75958
Antall plasser1 stk.
Publisert26 apr 2024
Siste søknadsfrist4 dager igjen
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
Varighet3-6 mån
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravB
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com