Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til SundsvallSundsvall

Terminalarbetare för sommarjobb på dagtid sökes!

Studerar du eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Är du noggrann och söker ett fysiskt arbete? Då kan det vara dig vi letar efter för ett sommarjobb hos vår kund i Sundsvall.

Søk på jobben
Vårt kundföretag erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och är ledande inom sitt område. Arbetet vid terminalen består främst av manuell posthantering. Arbetet kommer att vara förlagt till vardagar, varierande tider mellan 09.00 – 18. Du får ett schema för sommaren på cirka 75%. Utöver det kan det finnas möjlighet till extra timmar vid behov samt fortsatt extrajobb till hösten.

Arbetet innebär att du blir anställd hos StudentConsulting och jobbar som vår uthyrda konsult hos vår kund som har sin arbetsplats i Sundsvall. Introduktion och utbildning sker enligt överenskommelse och uppdraget sträcker sig augusti månad ut.

Dette søker vi etter:

Du som söker är studerande eller har en annan anställning på 50%. Som person är du positiv, engagerad och klarar av att jobba under bitvis hög arbetsbelastning. Vidare är du flexibel, ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel. Du har gymnasiekompetens, grundläggande datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi förutsätter att du kan jobba hela sommaren.

Låter detta som något för dig? Anmäl ditt intresse redan idag, intervjuer och urval kommer att ske löpande. Dessa tjänster kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt personer!

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75960
Antall plasser2 stk.
Publisert26 apr 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet11 dagar - 3 mån
Startdatomandag 03 juni
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com