Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Teknologi/IngeniørerTeknologi/Ingeniører Gå til UmeåUmeå

Nu söker vi drivna mätningstekniker som vill ta nästa steg i karriären!

Är du junior i rollen som mätningstekniker och vill ta dig an en ny utmaning hos en större aktör inom anläggningsbranschen?

Søk på jobben
I rollen som mätningstekniker sköter du självständigt utsättning, inmätning, upprättar relationsunderlag, skapar maskinstyrningsdata, utför kvalitetsverifikat och mängdhantering i anläggningsprojekt.
Arbetsuppgifterna innebär både att arbeta utomhus i projekt kombinerat med hantering av data i olika digitala system. Du arbetar i nära samarbete med platschef, mätchef, entreprenadingenjör och arbetsledare. Arbete på annan ort förekommer då kunden är verksam i hela Västerbotten.

Blir det aktuellt med anställning görs detta direkt av kundföretaget.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som har utbildning inom mätteknik, har en ingenjörsutbildning och är junior i rollen. Du har vana från att arbeta med totalstation samt gps. Vidare har du vana från olika typer av anläggningsentreprenader, besitter goda datakunskaper och har ett intresse för teknisk utveckling.
B-körkort och god svenska i tal och skrift är ett krav i rollen.
Du är en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information. Vi söker dig som är ansvarsfull och har stort engagemang samt är lösningsorienterad och leveranssäker.

Är du intresserad av att veta mer, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Varmt välkommen in med din ansökan.


Fakta om jobben
Jobb-ID53256
Antall plasser1 stk.
Publisert27 mar 2020
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
StedUmeå

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se