Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Drift/VedlikeholdDrift/Vedlikehold Gå til VäxjöVäxjö

Elmontör sökes i Växjö!

Vi på StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta som elmontör på ett spännande företag i Växjö. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som elmontör eller en gymnaiseutbildning inom el? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Søk på jobben
I rollen som elmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara elmontering utifrån läsning av elscheman. Du kommer att arbeta med montering av elskåp, kvalitetetskontrollera samt arbeta med felsökning och reparation av produkter.

Detta är en heltidstjänst med start omgående. Arbetstiderna förligger under förmiddag, dag och kväll. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, och vara uthyrd till vår kund i Växjö.

Dette søker vi etter:

Du är en självgående person som arbetar lika bra i grupp som ensam. Det är meriterande om du innehar truckkort med behörighet A och B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elmontering eller en utbildning inom el. Du är ansvarstagande och lojal. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!


Fakta om jobben
Jobb-ID51148
Antall plasser1 stk.
Publisert11 nov 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriDrift/Vedlikehold

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se