Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til IT/DataIT/Data Gå til VäxjöVäxjö

Extrajobba som Onsite-tekniker i Ljungby!

Vi söker nu för kunds räkning en student med erfarenhet inom IT för ett spännande extrajobb. Är du serviceinriktad med ett stort intresse för IT, är du precis den vi söker.

Søk på jobben
Tjänsten är ett extrajobb vid sidan av annan sysselsättning, viktigt är att vara tillgänglig för arbete framförallt 2-3 januari 2020.

Dette søker vi etter:

Vi söker en Onsite-tekniker som kommer att arbeta hos vår kund i Ljungby. Du kommer att arbeta med att lösa nätverksrelaterade incidenter som inkommer in i ett ärendehanteringssystem.

Erfarenhet från IT-branschen är inte ett krav men önskvärt. Vi ser självklart att du har ett tekniskt intresse.


Fakta om jobben
Jobb-ID51265
Antall plasser1 stk.
Publisert19 nov 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriIT/Data

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se