« Tillbaka till jobblistan

Service Consultant søges til Nets

Arbejder du struktureret, trives du med at holde styr på detaljer og vil du prøve kræfter i en stor veletableret virksomhed?

Nets søger lige nu medarbejdere til deres afdeling Payment and Information. Formålet for denne afdeling er at bekæmpe hvidvask af penge og terrorfinansiering. For at sikre at betalinger gennemføres sikkert, kræves fuld dokumentation fra Nets kunder. Nets skal indhente oplysninger om bank- og ejerforhold hos deres kunder, og denne dokumentation benytter Nets til at gennemføre en såkaldt anti-hvidvask-behandling (AML) af hver kunde.

Din opgave vil være projektbaseret og du vil få til opgave at opdatere kundeportalen, således at den virksomhed, som har CVR-nummer, stemmer overnes med PBS-nummeret, og dermed er ejer af afregningskontoen.

Som medarbejder skal man trives med tungt administrativt arbejde. Det er nødvendigt at man er ekstremt detaljeorienteret og har kvalitet for øje. De primære arbejdsopgaver vil indebære:

• Opkald til kunder vedr. kundeflytninger
• Større tastearbejde og dataindsamling
• Datavask af kunder

Din profil

Din profil:

• Man skal have en interesse for teknik og systemer
• Have stærke kommunikative evner, særligt skriftligt
• Sans for detaljer, da der er ikke plads til tastefejl

Det er derudover en fordel, hvis man:
• Har erfaring fra bank, revision, eller tidligere har været ansat ved Nets
• Erfaring med ”tungt” administrativt arbejde
• Har arbejdet med større mængder af data/tal

Nets tilbyder:
Stillingen er et vikariat på 3 måneder med opstart 1. april 2017. Såfremt der er findes et match mellem kandidat og virksomhed, er der gode muligheder for at blive forlænget. Arbejdstiden er mandag til fredag mellem kl. 08.00-17.00.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Prisbelønnede StudentConsulting er en rekrutterings- og bemandingsvirksomhed med fokus på unge mennesker i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring er vi i stand til at tilbyde interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion, logistik og transport. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk allerede i dag!

Annonsnr:
35165
Antal platser:
2 st
Publicerad:
2017-03-20
Uppdragstyp:
Omfattning:
Varaktighet:
3-6 mån: Mulighed for forlængesle
Arbetstider:
Mandag til fredag ml. kl. 08.00-17.00
Lön:
Efter overenskomst
Yrkeskategori:
Ort: