« Tillbaka till jobblistan

Erfarne rækketruckførere til lager i Brøndby!

Har du erfaring med lager og kørsel af rækketruck? Og vil du arbejde for et internationalt møbelfirma i Brøndby allerede fra december og frem til februar/marts? Så har vi jobbet til dig!

Vi leder lige nu efter hårdtarbejdende og erfarne truckførere som trives med at arbejde i et højt tempo, men samtidig prioriterer høj sikkerhed. Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og effektivt med dine arbejdsopgaver.

Som truckfører vil dine arbejdsopgaver primært være at hente varer på hylderne, og køre dem hen til afdelingen der pakker varerne før forsendelse. Der kan dog også forekomme manuelt ad hoc-arbejde. Det er derfor vigtigt, at du arbejder effektivt og at du hjælper dine kolleger, hvis de har brug for hjælp.

Du vil arbejde som vikar gennem StudentConsulting og arbejde på vores kundes lager i Brøndby, i skiftende tider, ca. 4-6 dage om ugen. Vagterne ligger mellem klokken 8.00 og 22.30 i form af morgenvagter eller aftenvagter. Lageret går imod en travl periode, hvorfor der umiddelbart er særligt behov fra uge 51 og frem til februar-marts måned.

Din profil

Dine kompetencer:
- Du kan tale og forstå dansk og/eller engelsk flydende
- Du skal kunne arbejde i Brøndby indenfor de angivne tider
- Du har truckcertifikat og erfaring med rækketruck
- Du skal kunne arbejde 4-6 dage om ugen
- Du er pålidelig og stabil
- Du er hårdtarbejdende og selvstændig

Vi leder efter nye medarbejdere der kan starte hurtigst muligt, så søg gerne allerede i dag!

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 10.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk

Annonsnr:
39809
Antal platser:
5 st
Publicerad:
2017-12-06
Uppdragstyp:
Omfattning:
Varaktighet:
3-6 mån
Arbetstider:
Mellem 8.00 og 22.30
Lön:
123 kr/t
Yrkeskategori:
Ort: